Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Tuo sisältösi osaksi TTT-mediaa

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mahdollisuuden kertoa tuotteistasi, palveluistasi ja yrityksestäsi lehtijutun tapaan. Voit tuottaa artikkelin sisällön itse tai antaa sen sisällöntuottajamme tehtäväksi.

Meillä on tuotteillenne valmis työhyvinvoinnista, työterveydestä, työturvallisuudesta ja henkilöstöasioista kiinnostunut yleisö. TTT-lehti on luotettu media. Tilaajistamme 85 prosentille TTT-lehti on alan tärkein tietolähde, ja 99 prosenttia lukijoista on tyytyväinen TTT-lehteen. Uutiskirjeemme tilaajista 83 prosenttia on siihen tyytyväinen.

Kaupalliset artikkelit sijoitetaan muiden artikkelien tapaan lehden sisäsivuille sovitun teeman mukaiseen osioon. Ne eroavat kuitenkin ulkoasultaan journalistisin perustein julkaistusta artikkelista. Kaupallisen artikkelin sivun yläreunassa lukee sana MAINOS, ja taitollisesti artikkeli poikkeaa lehden muista jutuista.

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työturvallisuus- HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset ja työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Sillä on yli 12 000 työhyvinvoinnista, työterveydestä ja työturvallisuudesta kiinnostunutta tilaajaa.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa yli 12 000 uutiskirjeemme aktiivista tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mainion mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 125 000 kävijää ja 282 000 katselua vuodessa.

Tilaa uutiskirje