Sähköinen suorapostitus

TTT-lehti tarjoaa ilmoitusasiakkaille tehokkaan täsmäpalvelun: sähköisen suorapostituksen, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset.

Sähköisessä suorapostituksessa voit käyttää kaiken ilmoitustilan haluamallasi tavalla. Postituksessa käytetään TTT-lehden uutiskirjeen osoitteistoa.

Sähköinen suorapostitus on erinomainen rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen

  • Koko viesti on asiakkaan käytössä: otsikko, teksti, linkit, logot ja ulkoasu.
  • Nopea ja helppo: valmistamme viestin ja lähetämme sovittuna päivänä. Aineisto ja varaus vähintään viisi työpäivää ennen julkaisua.
  • Kuvien tiedostomuoto: jpg, png tai gif
  • Kuvakoot: leveys 560 px koko palstan levyisenä tai 270 x 270 px tekstin vieressä oikealla.
  • Tekstin pituus: vapaa, kun kuva ei tekstin vieressä.
  • Kuvan vieressä oleva teksti n. 300 merkkiä.
  • Hinta 1 980 € + alv 24 %. Hintaan sisältyy seurantaraportti. Ei mediatoimistoalennusta.

Mainostajamme ovat tyytyväisiä näkyvyyteen

Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä monien mainostavien asiakkaidemme kanssa. Mainonnan välineitämme ovat uutiskirjeetkaupalliset artikkelit ja bannerit.

”Olemme tehneet pitkäjänteisesti antoisaa yhteistyötä TTT-lehden kanssa. Uutis- ja suorakirjeen sekä lehden kautta olemme saaneet jaettua uusinta tietoa työergonomiaratkaisuistamme ja solmittua tärkeitä suhteita työterveysalan ammattilaisiin. Medianäkyvyys on tullut entistä tärkeämmäksi keinoksi tuoda esille ratkaisujamme, kuten etätyön ergonomiaa. Tavoitteenamme on tuoda työhyvinvointia kaikkiin työympäristöihin, myös kotiin.”
– Toimitusjohtaja Lucas Lönnqvist, ErgoFinland Oy

”Suorapostitukset ovat tuoneet meille hyvää näkyvyyttä oman alamme asiakkaiden keskuudessa. TTT-lehden lukijat ovat olleet kiinnostuneita koulutuksistamme ja myös digitaalisista palveluistamme.”
– Toimitusjohtaja Tero Roivainen, Suomen Ensiapukoulutus Oy

 

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työsuojelupäälliköt ja työsuojeluvaltuutetut sekä HR-ammattilaiset ja työterveyshuollon ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Sen on tilannut sähköpostiinsa 25 000 työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta kiinnostunutta ammattilaista.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa 25 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mainion mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 110 000 kävijää ja 235 000 katselua vuodessa.

Tilaa uutiskirje