MAINOS

Syksyn Työhyvinvointi-messut järjestetään terveys­turvallisesti

Syyskuun 13.–15. päivä järjestettävien Työhyvinvointi-messujen valmistelu jatkuu vakaana. Tampereen Messut seuraa pandemiatilannetta ja ohjeistuksia, ja tiedottaa syksyn terveysturvallisuustoimista hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Messuorganisaatio noudattaa tarkkaa omavalvontaohjelmaa taatakseen mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumiin.

– Viime syksynä toteutimme jo muutaman messukokonaisuuden, joissa turvallisuus toteutui hienosti. Osallistujat käyttivät maskeja, käsien pesuun ja desinfiointiin ohjeistettiin ja pintoja puhdistettiin tihennetysti. Lattiatarrat muistuttivat turvaväleistä ja kulkusuunnista, projektipäällikkö Tuija Sievola Tampereen Messuilta kertoo.

Vain terveenä messuille

– Messuille voi osallistua vain täysin oireettomana sekä rokotettuna tai testattuna. Edellytämme kävijöiltä ja näytteilleasettajilta hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Kättelyjä ja lähikontakteja on hyvä välttää. Sisäänkäynneissä, halleissa ja ravintoloissa on automaatteja, jotka kannustavat huolehtimaan käsien desinfioinnista, jatkaa Sievola.

Messuhallit ovat jo valmiiksi suuria tiloja. Pandemian aikana järjestetyissä tapahtumissa tiloja on väljennetty entisestään ja käytävät ja ohjelma-alueet on pidetty avarina. SAFE Asset Groupin kansainvälinen tutkimus luokitteli messut turvallisemmaksi paikaksi kuin esimerkiksi kauppakeskukset.

– Rokotuskattavuuden nousu lupaa hyvää tuleville messutapahtumille. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä me haluamme taata turvallisen messukokemuksen ihan jokaiselle, lupaa Sievola.