Yhteistyökumppanit

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Hyvinvointia työstä on visiomme, sillä hyvinvointi ja pidemmät työurat liittyvät kiinteästi yhteen. Terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä.

Work goes happy

Work goes happy järjestää Suomen suurimpia työelämän kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä tapahtumakokonaisuuksia ja välittää parempaa työelämää kehittäviä asiantuntijapalveluita.

Työhyvinvointi-messut

Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessut tarjoavat sekä työnantajille että työntekijöille alan uusinta tietoa, neuvontaa ja koulutusta työhyvinvointiin, työterveyteen ja työkykyyn liittyen.

Finnsafe

Valtakunnallisesti toimiva Finnsafe ry on jäsentensä ammatillinen yhteisö työpaikkojen turvallisuustoiminnassa. Yhdistyksen aiempi nimi on Työsuojelupäälliköt ry.

Vates-säätiö

Vates-säätiö on asiantuntijaorganisaatio, joka edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymistä ja työssä pysymistä.

Selkäliitto

Selkäliitto on kansanterveysjärjestö ja selän hyvinvoinnin asiantuntija, joka kannustaa ihmisiä huolehtimaan selän hyvinvoinnista terveellisillä elämäntapavalinnoilla ja liikkuen.
Tilaa uutiskirje