Tilaa uutiskirje

TTT-lehden maksuton uutiskirje kertoo, mitä ajankohtaista työhyvinvoinnin, -turvallisuuden ja -terveyden saralla tapahtuu. Saat suoraan sähköpostiisi tuoretta tietoa alan tutkimuksista, koulutuksista, tapahtumista ja ilmiöistä.

Uusien ennen 3.10.2022 tilauksen tehneiden kesken arvotaan Ruissalo Span yhden vuorokauden miniloma kahdelle (arvo 210 euroa). Paketti sisältää majoituksen kahden hengen Superior-huoneessa, buffet-aamiaisen sekä sauna- ja allasosaston + kuntosalin vapaan käytön.

TTT-lehden uutiskirje ilmestyy noin 15 kertaa vuodessa. Niiden tuotanto rahoitetaan asiakkaidemme mainoksilla, joita julkaistaan uutiskirjeissä ja uutiskirjeiden lisäksi suoraviesteinä.

Emme luovuta osoitteistojamme ulkopuolisille. Lue tästä rekisterien tietosuojaseloste.

Jos haluat myöhemmin lopettaa uutiskirjeiden ja suoraviestien tulon, voit tehdä sen koska vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruuta-linkkiä.

Lue aiempia uutiskirjeitä

Sähköpostiosoite / email address:

Huomio! Eikö tilaus onnistu? Jos olet ollut aiemmin tilaajana ja perunut uutiskirjeen, lähetä sähköposti osoitteeseen toimitus@tttlehti.fi ja kerro, että haluat takaisin listalle.

Tilaa uutiskirje