Tilaa uutiskirje

TTT-lehden maksuton uutiskirje kertoo, mitä ajankohtaista työhyvinvoinnin, -turvallisuuden ja -terveyden saralla tapahtuu. Saat suoraan sähköpostiisi tuoretta tietoa alan tutkimuksista, koulutuksista, tapahtumista ja ilmiöistä.

Kylpylälomasen TTT-lehden arvonnassa voitti Suvi Joensuu Oulusta. Lämmin onnentoivotus voittajalle ja kiitos kaikille uutiskirjeen tilanneille!

Maksuton uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

TTT-lehden uutiskirje ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Sen tuotanto rahoitetaan asiakkaidemme mainoksilla, joita julkaistaan uutiskirjeissä ja uutiskirjeiden lisäksi suoraviesteinä.

Emme luovuta osoitteistojamme ulkopuolisille. Lue tästä rekisterien tietosuojaseloste.

Jos haluat myöhemmin lopettaa uutiskirjeiden ja suoraviestien tulon, voit tehdä sen koska vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruuta-linkkiä.

Lue aiempia uutiskirjeitä

Sähköpostiosoite / email address:

 Eikö tilaus onnistu? Jos olet ollut aiemmin tilaajana ja perunut uutiskirjeen, lähetä sähköposti osoitteeseen toimitus@tttlehti.fi ja kerro, että haluat takaisin listalle. Jos haluat tehdä sähköpostiosoitteen muutoksen, laita viesti osoitteeseen toimitus@tttlehti.fi. Voit myös tilata uudelleen uutiskirjeen uudella osoitteellasi.

Tilaa uutiskirje