Tilaa uutiskirje

TTT-lehden maksuton uutiskirje kertoo, mitä ajankohtaista työhyvinvoinnin, -turvallisuuden ja -terveyden saralla tapahtuu. Saat suoraan sähköpostiisi tuoretta tietoa alan tutkimuksista, koulutuksista, tapahtumista ja ilmiöistä.

Tilaa TTT-uutiskirje, osallistu kylpyläloman arvontaan

Maksuton uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat uutiset ja tiedot alan tapahtumista ja työpaikoista.

Palkintona on vuorokausi kahdelle hengelle valitsemassasi Holiday Clubin kylpylässä! Arvontaan osallistuvat kaikki 26.5.2024 mennessä TTT-uutiskirjeen tilanneet.

TTT-lehden uutiskirje ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Sen tuotanto rahoitetaan asiakkaidemme mainoksilla, joita julkaistaan uutiskirjeissä ja uutiskirjeiden lisäksi suoraviesteinä.

Emme luovuta osoitteistojamme ulkopuolisille. Lue tästä rekisterien tietosuojaseloste.

Jos haluat myöhemmin lopettaa uutiskirjeiden ja suoraviestien tulon, voit tehdä sen koska vain klikkaamalla viestien lopussa olevaa peruuta-linkkiä.

Lue aiempia uutiskirjeitä

Sähköpostiosoite / email address:

 Eikö tilaus onnistu? Jos olet ollut aiemmin tilaajana ja perunut uutiskirjeen, lähetä sähköposti osoitteeseen toimitus@tttlehti.fi ja kerro, että haluat takaisin listalle. Jos haluat tehdä sähköpostiosoitteen muutoksen, laita viesti osoitteeseen toimitus@tttlehti.fi. Voit myös tilata uudelleen uutiskirjeen uudella osoitteellasi.

Tilaa uutiskirje