Mediatiedot

Tavoitat henkilöstöasioista, työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat. Lukijoilleen TTT-lehti on asiantunteva, ajankohtainen, monipuolinen, luotettava ja tarpeellinen apuväline työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työterveyden kehittämiseen.

Tavoita kohderyhmäsi painetussa tai sähköisissä kanavissa

Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media. TTT-lehti tarjoaa ajankohtaista, monipuolista, luotettavaa ja tarpeellista sisältöä työsuojelusta ja työpaikan monipuolisesta kehittämisestä kiinnostuneille. Tarjoamme kumppaneillemme useita mediatuotteita, joilla tavoitat tehokkaasti työsuojelun ja työterveyden parissa toimivat sidosryhmät.

TTT-lehti toimii ja palvelee normaalisti myös koronaepidemian aikana. Koska tapahtumia on siirretty tai peruttu, lisäjakeluja toteutetaan postitse ja jakamalla digilehteä.

Lataa kaikki mainoskanavat esittelevä TTT-mediakortti.

Ota yhteyttä

Kysy lisää mediamyynnin ratkaisuista:
Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Mainostajamme ovat tyytyväisiä uutiskirjenäkyvyyteen

Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä monien mainostavien asiakkaidemme kanssa. Mainonnan välineitämme ovat uutiskirjeet, kaupalliset artikkelit ja bannerit.

”Olemme tehneet pitkäjänteisesti antoisaa yhteistyötä TTT-lehden kanssa. Uutis- ja suorakirjeen sekä lehden kautta olemme saaneet jaettua uusinta tietoa työergonomiaratkaisuistamme ja solmittua tärkeitä suhteita työterveysalan ammattilaisiin. Medianäkyvyys on tullut entistä tärkeämmäksi keinoksi tuoda esille ratkaisujamme, kuten etätyön ergonomiaa. Tavoitteenamme on tuoda työhyvinvointia kaikkiin työympäristöihin, myös kotiin.”
– Toimitusjohtaja Lucas Lönnqvist, ErgoFinland Oy

”Suorapostitukset ovat tuoneet meille hyvää näkyvyyttä oman alamme asiakkaiden keskuudessa. TTT-lehden lukijat ovat olleet kiinnostuneita koulutuksistamme ja myös digitaalisista palveluistamme.”
– Toimitusjohtaja Tero Roivainen, Suomen Ensiapukoulutus Oy

Työpaikkailmoitukset ovat osa palveluamme

Uutiskirjeemme ja etusivun Avoimet työpaikat -palsta tavoittavat erityisesti työsuojelupäälliköt ja erilaiset työhyvinvoinnin asiantuntijat. Toimitamme asiakkaalle raportin ilmoituksen näkyvyydestä.

Mediatiedot

Tästä näet kootusti kaikki TTT-lehden mediatuotteet.

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työsuojelupäälliköt, työsuojeluvaltuutetut sekä työterveyshuollon ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy vähintään 14 kertaa vuodessa, ja sen saa sähköpostiinsa 28 000 työhyvinvoinnin, työterveyden ja työsuojelun ammattilaista.

Verkkosivusto

TTT-lehden verkkosivusto kokoaa yhteen ajankohtaiset uutiset, blogit ja artikkelit työsuojelualalta.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa 28 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

Tilaa uutiskirje