Mediatiedot

Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media. Tarjoamme näkyvyyttä lehdessä, uutiskirjeissä ja verkkosivustolla.

Tutkittua tietoa mainostajalle – TTT-lehti ja sen uutiskirje tavoittavat yli 25 000 työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ammattilaista

Keitä ovat lehden tilaajat?

Keitä ovat uutiskirjeen tilaajat?

Advertise in the versatile channels of TTT Magazine

Mediakortti

Mediavalinta on viesti – Näkyminen laadukkaassa ja luotetussa mediassa tuo hyötyjä

  • Vahvistamme positiivista brändiänne osana TTT-mediaa. Nostamme jutuissamme esiin työhyvinvointia ja työturvallisuutta parantavia ajanmukaisia ratkaisuja.
  • Tunnemme työsuojelua koskevan lainsäädännön ja työelämän ilmiöt. Viestimme ja autamme teitä viestimään asiantuntevasti ja luotettavasti.
  • Tunnemme lukijamme, ja he tuntevat meidät. Työ Terveys Turvallisuus -lehti on ollut hyvän työn puolella jo vuodesta 1971.
  • Toteutamme monipuoliset mainosratkaisut joustavasti, palvellen ja halutessanne avaimet käteen -tuotantona. Säästämme aikaanne ja vaivaanne.
  • Tavoitamme kustannustehokkaasti juuri haluamanne täsmäkohderyhmän: työhyvinvoinnin, työturvallisuuden, työterveyden, työsuojelun ja henkilöstöhallinnon asiantuntijat.
  • Kolme neljästä lukijastamme osallistuu hankintapäätöksiin.
  • Tarjoamme mitattavaa näkyvyyttä. Uutiskirje- ja suorapostitusten sekä verkkosivunäkymistä saatte aina raportin.

Mediamyynti / Advertisement sales

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Tarjouspyyntölomake

TTT-lehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 11 000 tilaajaa. Avausprosentti on keskimäärin 34.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 11 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 10 350 eri kävijää ja 19 000 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje