Mediatiedot

Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media. TTT-lehti tarjoaa ajankohtaista, monipuolista, luotettavaa ja käytännönläheistä sisältöä työsuojelusta ja työpaikan kehittämisestä kiinnostuneille.

Tavoita kohderyhmäsi painetussa tai sähköisissä kanavissa

Tavoitat henkilöstöasioista, työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat. Tarjoamme kumppaneillemme useita mediatuotteita, joilla tavoitat tehokkaasti työsuojelun ja työterveyden parissa toimivat sidosryhmät.

TTT-lehti toimii ja palvelee myös koronaepidemian aikana. Koska tapahtumia on siirretty tai peruttu, lisäjakeluja toteutetaan postitse ja jakamalla digilehteä.

Etsitkö työntekijää?

Löydä se TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista. Tavoitamme työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden kokeneet ammattilaiset. Tutustu mahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä

Kysy lisää mediamyynnin ratkaisuista:
Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työturvallisuus- HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset ja työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Sillä on yli 12 000 työhyvinvoinnista, työterveydestä ja työturvallisuudesta kiinnostunutta tilaajaa.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa yli 12 000 uutiskirjeemme aktiivista tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mainion mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 125 000 kävijää ja 282 000 katselua vuodessa.

Tilaa uutiskirje