Mediatiedot

Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media. TTT-lehti tarjoaa ajankohtaista, monipuolista, luotettavaa ja käytännönläheistä sisältöä työsuojelusta ja työpaikan kehittämisestä kiinnostuneille.

Tavoita kohderyhmäsi painetussa tai sähköisissä kanavissa

Tavoitat henkilöstöasioista, työhyvinvoinnista ja työturvallisuudesta kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat. Tarjoamme kumppaneillemme useita mediatuotteita, joilla tavoitat tehokkaasti työsuojelun ja työterveyden parissa toimivat sidosryhmät.

TTT-lehti toimii ja palvelee myös koronaepidemian aikana. Koska tapahtumia on siirretty tai peruttu, lisäjakeluja toteutetaan postitse ja jakamalla digilehteä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää mediamyynnin ratkaisuista:
Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työsuojelupäälliköt ja työsuojeluvaltuutetut sekä HR-ammattilaiset ja työterveyshuollon ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy 14 kertaa vuodessa. Sillä on 13 000 työhyvinvoinnista, työterveydestä ja työturvallisuudesta kiinnostunutta tilaajaa.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa 13 000 uutiskirjeemme aktiivista tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mainion mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 112 000 kävijää ja 250 000 katselua vuodessa.

Tilaa uutiskirje