Mediatiedot

Työ Terveys Turvallisuus -lehti on Suomen johtava työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin media. Tarjoamme näkyvyyttä lehdessä, uutiskirjeissä ja verkkosivustolla.

Tutkittua tietoa mainostajalle – TTT-lehti ja sen uutiskirje tavoittavat yli 25 000 työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ammattilaista

Keitä ovat lehden tilaajat?

Keitä ovat uutiskirjeen tilaajat?

Advertise in the versatile channels of TTT Magazine

Mediakortti

Mediamyynti / Advertisement sales

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

TTT-lehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 12 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 9 700 eri kävijää ja 18 500 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje