Onnistu rekrytoinnissa!

TTT-lehden uutiskirje ja räätälöity suorapostitus tavoittavat tehokkaasti työturvallisuus- ja HSE-päälliköt sekä organisaatioiden HR-osaajat.

Nainen ojentaa kättään pöydän yli vastapäätä olevalle ihmiselle.

Meillä on sinulle valmis kohderyhmä –  yli 12 000 uutiskirjetilaajaa, joita kiinnostavat työhyvinvointi ja työturvallisuus.

TTT-lehden uutiskirje julkaistaan kolmen viikon välein > Katso uutiskirjeen aikataulut.

Räätälöity suorakirje

  • Jakelu uutiskirjeen tilaajille
  • Julkaisupäivä valittavissa
  • Teksti + kuva ja/tai logo (jpg tai png).
  • Hinta 1 980 € sisältää mainosvalmistuksen tekstistä, kuvista ja logosta, nettinäkyvyyden sekä raportin postituksen avauksista ja klikkauksista.

Katso esimerkit suorakirjeestä:

UPM Energy hakee HSE-päällikköä

Tahdotko sinä tulla rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Keusotea?

Näkyvyys tttlehti.fi-etusivulla hakuajan loppuun asti sisältyy hintaan, kun varaatte oman suorapostituksen tai paikan uutiskirjeessä. Nettisivulla yli 10 500 kävijää ja 23 000 katselua kuukaudessa (15.8.2020–14.6.2021).

Kysy myös rekrymainos tai kaupallinen artikkeli painettuun ja digilehteen!

Esimerkki ¼ sivua 800 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Myyntipäällikkö Jaana Koivisto
Puhelin 040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Painettu TTT-lehti

TTT-lehti ilmestyy painettuna ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa. Lehti tavoittaa tehokkaasti työturvallisuus- HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset ja työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy 15 kertaa vuodessa. Sillä on yli 12 000 työhyvinvoinnista, työterveydestä ja työturvallisuudesta kiinnostunutta tilaajaa.

Sähköinen suorapostitus

Tehokas täsmäpalvelu, jonka kautta tavoitat työhyvinvoinnin, henkilöstöhallinnon, työterveyden ja työturvallisuuden ammattilaiset! Suorakirjeen saa sähköpostiinsa yli 12 000 uutiskirjeemme aktiivista tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit antavat mainion mahdollisuuden kertoa tarkemmin tuotteistanne, palveluistanne ja/tai yrityksestänne.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 125 000 kävijää ja 282 000 katselua vuodessa.

Tilaa uutiskirje