Onnistu rekrytoinnissa!

TTT-lehden uutiskirje ja räätälöity suorapostitus tavoittavat tehokkaasti työturvallisuus- ja HSE-päälliköt sekä organisaatioiden HR-osaajat.

Nainen ojentaa kättään pöydän yli vastapäätä olevalle ihmiselle.

Meillä on sinulle valmis kohderyhmä –  yli 12 000 uutiskirjetilaajaa, joita kiinnostavat työhyvinvointi ja työturvallisuus.

TTT-uutiskirje julkaistaan kolmen viikon välein > Katso mediakortti.

Räätälöity suorapostitus haluttuna ajankohtana > Katso mediakortti. Hinta 1 980 € + alv.

Katso esimerkit suorakirjeestä:

Haemme HSE-päällikköä UPM Joensuun vaneritehtaallemme

Tahdotko sinä tulla rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Keusotea?

Näkyvyys tttlehti.fi-etusivulla hakuajan loppuun asti sisältyy hintaan, kun varaatte oman suorapostituksen tai paikan uutiskirjeessä. Nettisivulla yli 11 500 kävijää ja 23 700 katselua kuukaudessa (1.3.2021–28.2.2022).

Kysy myös rekrymainos tai kaupallinen artikkeli painettuun ja digilehteen!

Esimerkki ¼ sivua 800 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

Mediamyynti

Jaana Koivisto
Puhelin 040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Painettu ja digilehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on yli 12 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa yli 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 138 000 kävijää ja 285 000 katselua vuodessa, se on keskimäärin 11 500 kävijää ja 23 700 katselua kuukaudessa.

Tilaa uutiskirje