Kaupalliset artikkelit

Kaupalliset artikkelit antavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja organisaatiosta. Lehdessä ne tutkitusti huomataan mainoksia paremmin.

TTT-lehdessä

  • Aukeama 4 600 €, avaimet käteen 5 300 €
  • Sivu  2 800 €, avaimet käteen 3 400 €
  • 1/2 sivua 1 850 €

Kaupallinen avaimet käteen -artikkeli sisältää toimittajan tekemän haastattelun ja kirjoitustyön, editoinnin ja julkaisun sekä materiaalin käyttöoikeuden julkaisun jälkeen.

Katso esimerkki kaupallisesta artikkelista lehdestä.

Nettisivulla ja nostoina uutiskirjeissä

  • 1 750 €, avaimet käteen 2 600 €

Hinta sisältää seurantaraportin.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Mediatoimistoalennus -10 % ei koske sähköisiä mainosratkaisuja.

Katso esimerkki kaupallisesta artikkelista verkkosivuiltamme.

Mediakortti, kaupalliset artikkelit

 

Mediamyynti

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

TTT-lehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 12 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 9 700 eri kävijää ja 18 500 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje