Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus tavoittaa noin 12 000 uutiskirjeen tilaajaamme. Se on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja lanseeraukseen.

Räätälöidyssä suorapostituksessa koko uutiskirje on mainostajan omassa käytössä. Tekstien ja kuvien lisäksi suorapostitukseen voi upottaa videon. Uutuutena myös gallup-mahdollisuus. Katso esimerkki suorapostituksesta ja esimerkki rekrytointi-ilmoituksesta.

Uutiskirjetilaajien toimialat

Hinta 2 100 €. Hintaan sisältyy seurantaraportti. Hintaan lisätään alv 24 %. Ei mediatoimistoalennusta.

Mediamyynti

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Mediakortti

Painettu ja digilehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 12 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 10 000 kävijää ja 17 000 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje