Verkkosivusto

Sivuillamme on 8 400 eri kävijää ja 16 000 katselua kuukaudessa.

Mainospaikat

  • Panoraamabanneri sivun yläosassa 690 €/kk
  • Sivubanneri 580 €/kk
  • Kaupallinen artikkeli tai yhteistyöblogi 1 750 €
  • Kaupallinen artikkeli tai yhteistyöblogi 1 350 €, kun mainostaja ostaa tekstille mainospaikan myös painetussa lehdessä.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Ei mediatoimistoalennusta.

Bannerit näkyvät etusivun lisäksi kaikilla artikkeli- ja alisivuilla lukuunottamatta sivuja, joilla on kaupallisia artikkeleita tai yhteistyöblogeja. Kaupalliset artikkelit ja yhteistyöblogit näkyvät nostoina artikkelisivujen vasemmassa reunassa. Katso esimerkki.

Kaupallisten artikkeleiden ja yhteistyöblogien sivuilla ei näy muiden mainostajien sisältöä. Katso esimerkki kaupallisesta artikkelista.

Mediakortti, verkkosivusto

Mediamyynti

Jaana Koivisto
040 770 3043
jaana.koivisto@tttlehti.fi

Tarjouspyyntölomake

TTT-lehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 12 000 tilaajaa.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 12 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 9 700 eri kävijää ja 18 500 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje