Referenssit

Mainostajamme ovat tyytyväisiä uutiskirjenäkyvyyteen

Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä monien mainostavien asiakkaidemme kanssa. Mainonnan välineitämme ovat uutiskirjeet, kaupalliset artikkelit ja bannerit.

”Uutiskirjeet ja bannerimainonta ovat tuoneet meille hyvää näkyvyyttä oman alamme asiakkaiden keskuudessa. Kaupallinen yhteistyö TTT-lehden kanssa oli myös mainio tapa laajentaa tietoisuutta markkinoilla liittyen uusiin työturvallisuuden digitaalisiin palveluihimme.” – Toimitusjohtaja Tero Roivainen, Suomen Ensiapukoulutus Oy

Työpaikkailmoitukset ovat osa palveluamme. Uutiskirjeemme ja kotisivun Avoimet työpaikat -palsta tavoittavat erityisesti työsuojelupäälliköt ja erilaiset työhyvinvoinnin asiantuntijat. Toimitamme asiakkaalle raportin ilmoituksen näkyvyydestä.

”Kiitos raporttitiedoista! Rekry näyttää herättäneen hyvin kiinnostusta, ja olemme saaneet paljon hyviä hakemuksia tehtävään. Kiitoksia avustanne, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.” – HR-assistentti Liisa Toivonen, rekrytointi ja työnantajaviestintä, Lidl

Mediakortti
Ota yhteyttä mediamyyntiimme!
Jaana Koivisto
jaana.koivisto@tttlehti.fi
Puh. 040 770 3043

TTT-lehti

TTT-lehteä lukevat työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset.

Uutiskirje

Uutiskirje tavoittaa työhyvinvoinnin, HR-, työterveyden ja työsuojelun ammattilaiset. Uutiskirjeellämme on 11 000 tilaajaa. Avausprosentti on keskimäärin 34.

Räätälöity suorapostitus

Suorapostitus on erinomainen väline rekrytointeihin, koulutuksiin, tapahtumiin, tuotemarkkinointiin ja uutuustuotteiden lanseeraukseen. Sen saa sähköpostiinsa 11 000 uutiskirjeemme tilaajaa.

Kaupalliset artikkelit

TTT-lehden kaupalliset artikkelit painetussa ja/tai verkkosivuilla tarjoavat mahdollisuuden kertoa mainoksia tarkemmin tuotteista, palveluista ja yrityksestä.

Verkkosivusto

Mainosta bannereiden ja kaupallisten artikkeleiden avulla. Tällä sivustolla on 10 350 eri kävijää ja 19 000 katselua kuukaudessa.

Rekrytointi

Löydä työturvallisuus- ja HSE-päälliköt, HR-ammattilaiset sekä työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin ammattilaiset TTT-lehden ja sen uutiskirjeen lukijoista.

Tilaa uutiskirje