Ejendals on työskennellyt vuosikymmeniä ehkäistäkseen käsille ja jaloille tapahtuvia tapaturmia Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Nyt on tullut aika siirtää rajoja entistäkin kauemmaksi. Elokuussa 2019 yritys avasi toimiston Dubaissa tarjotakseen Tegera-turvakäsineitä ja Jalas-turvajalkineita myös Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan.  

Toiminnan laajentaminen on keino vastata alueen kysyntään sekä tukea alueella aktiivisesti toimivia nykyisiä asiakkaita entistä paremmin. Ejendalsin pyrkimyksenä on tälläkin kertaa tarjota parasta mahdollista suojaa käsille ja jaloille – työtehtävästä riippumatta.

– Tietoisuus työturvallisuudesta on lisääntynyt kaikenlaisissa yrityksissä, eikä vähiten Lähi-idässä ja Dubaissa. Yli 70 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme tuotteiden toiminnallisuudesta ja muotoilusta mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan alueen vaatimuksiin. Käsineidemme ja jalkineidemme ansiosta työntekijät voivat suoriutua tehtävistään turvallisuudesta ja mukavuudesta tinkimättä, sanoo Barry van den Hoven, Ejendalsin Chief Commercial Officer.

Ejendals keskittyy tuotteita ja ratkaisuja kehittäessään niiden toiminnallisuuteen, ergonomiaan, muotoiluun ja laatuun. Tämän johdosta yritys on Pohjoismaiden markkinajohtaja ja sillä on merkittävä asema myös muun Euroopan markkinoilla. Laajan tuotevalikoimansa ansiosta Ejendals pystyy tarjoamaan sopivat tuotteet niin jäätävään kylmyyteen kuin kuumalle aavikollekin.

Ejendalsin tuotefilosofian keskeisen osan muodostavat pohjoismainen muotoilu sekä tuotteiden korkea laatu. Kaikki jalkineet ja käsineet suunnitellaan ja muotoillaan tiettyä käyttötarkoitusta varten, usein yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ejendals on aina pyrkinyt kehittämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka sekä edesauttavat että parantavat tuotteiden toiminnallisuutta ja niiden tarjoamaa suojaa.

– Mitä vaativammissa ympäristöissä ja ääriolosuhteissa työskentelemme, sitä suurempi on toiminnallisten ja mukavien turvavarusteiden tarve. Pohjoismainen muotoiluperinne on meille tässä hyödyksi, sillä pyrimme aina löytämään yksinkertaisimman mutta toimivimman ratkaisun jokaista työtilannetta varten, Barry van den Hoven jatkaa.

Merkittävä osa ympäri maailmaa tapahtuvista työtapaturmista kohdistuu juuri käsiin ja jalkoihin. Tapaturmat vaihtelevat viiltohaavoista nyrjähdyksiin ja murtuneisiin luihin, mutta yhteistä niille kaikille on, että ne usein aiheuttavat työpoissaoloja. Monet onnettomuuksista voitaisiin välttää suhteellisen yksinkertaisilla parannuksilla ja oikeanlaisilla suojavarusteilla.

– Kyse on sekä työtapaturman aiheuttamasta tarpeettomasta kärsimyksestä että yritykselle aiheutuvista taloudellisista seurauksista. Yhä useammat yritykset ovat ymmärtäneet, kuinka tärkeää on suojata työntekijät parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on selkeästi huomattu myös Lähi-idässä. Siksi juuri nyt on oikea aika laajentaa toimintaamme kyseisille markkinoille, Barry van den Hoven toteaa.

Toiminta Ejendalsin Dubain toimistolla on käynnistynyt nopeasti. Alueen suurimmat asiakkaat ovat jo lähteneet mukaan, ja tavoite on asetettu – liikevaihdosta odotetaan euroissa kuusinumeroista parin seuraavan vuoden aikana.

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje