Lyhyet

SYKE 2019 -tapahtuman teemana on uudistuminen

| Teksti: Kirsi Väisänen

Syke 2019 -työelämätapahtuma kokoaa työelämän aiheista kiinnostuneita Mikkelin Saimaa Stadiumille 5.9. Kävijätavoite on 4 000. Ohjelmassa on luentoja ja työpajoja.

Tapahtuman puhujia ovat muun muassa Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettman, Hyvät ja Huonot uutiset -ohjelman taustalta tuttu puhetaiteilija Jenni Janakka, “Tekoäly – matkaopas johtajalle” -kirjan kirjoittaja, maajohtaja Antti Merilehto ja Euroopan parhaana työpaikkana palkitun Vincit Oyj:n perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Tapahtuman juontaa toimitusjohtaja, kirjailija, toimittaja Ronja Salmi. Tapahtumasta vastaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, ja se järjestetään yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

Työpajojen aiheet liittyvät tapahtuman pääteemaan, uudistumiseen. Uudistumista tullaan tarkastelemaan uran ja yrittäjyyden, osaamisen, teknologian ja yhteistyön näkökulmista. Työpajojen aiheina ovat muun muassa positiivisen psykologian hyödyntäminen työyhteisössä, osaamisen tunnistaminen sekä oman ja organisaation uudistumiskyvyn kehittäminen.

Tapahtuma on maksuton, mutta siihen on ilmoittauduttava ennakkoon nettisivulla tai portilla. Tavata-verkostoitumissovelluksen avulla voi tutustua muihin osallistujiin jo ennen tapahtumaa ja sopia tapaamisia muiden osallistujien kanssa.

Lisätietoa: syke.work

Tavata-sovellus verkossa
tapahtuman koodi: EPM5

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje