Lyhyet

TV-sarja havainnollistaa työnmurrosta

| Teksti: Kirsi Väisänen

Murroksessa on TV-sarja, joka kertoo käynnissä olevasta työn murroksesta esittelemällä kahdeksan erilaista pk-yritystä. Sarjassa kuvattuja yrityksiä yhdistää moderni muuttuva työelämä ja yksilölliset järjestelyt, digiajan yrityskulttuuri ja sen tuoma muutos, kertoo ohjelmakuvaus Työelämä2020-sivustolla, jossa mukana olevat yritykset on esitelty.

Yksi yrityksistä on kokkolalainen SK Protect Oy, turvallisuus-, laatu- ja ympäristöjohtamisen asiantuntijaorganisaatio, joka on kehittänyt selainpohjaisen turvallisuuden toiminnanohjausjärjestelmän.

– Ohjelmassa näkyy, kuinka me itse hyödynnämme digitalisaatiota mutta myös se, kuinka digitalisaatio toimii meidän ja asiakkaidemme välillä, SK Protect Oy:n toimitusjohtaja Pertti Salo kertoo.

Sarja kuvaa luottamuksen, yhteistyön ja verkottumisen merkitystä ja on osa työ- ja elinkeinoministeriön koordinoimaan Työelämä 2020 -hanketta. Hankkeella kannustetaan ja innostetaan työpaikkoja kehittämään toimintatapojaan ja -kulttuuriaan, jotta suomalainen työelämä olisi Euroopan paras vuonna 2020.

Sarjan ohjelmapaikka YLE TV1:n lauantaiaamuissa klo 10:45 tarjoaa kiinnostuneille perehdyttävää sanomalehden lukemisen jälkeen. Sarjan ensimmäinen osa nähtiin Yle TV1:ssä lauantaiaamuna 1.9. Kaikki jaksot tulevat katsottaviksi Yle Areenaan.

Lisätietoa: www.tyoelama2020.fi/murroksessa

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje