Lyhyet

Matkailulehti siirtyy osaksi Kempulssin lehtiperhettä

| Teksti: Kirsi Väisänen | Kuva: Kempulssi Oy

Kotimaanmatkailun erikoismedian Matkailulehden uusi kustantaja on vuoden 2023 alusta Kempulssi Oy. Näin lehti siirtyy osaksi lehtiperhettä, johon kuuluvat myös Työ Terveys Turvallisuus, Tunne & Mieli, Uusiouutiset ja Kemiamedia.

Matkailulehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Tanja Eranto. Hän seuraa tehtävässä päätoimittaja Torsti Rekolaa. Eranto on toiminut muun muassa Yhteishyvän konseptipäällikkönä, viestintäkonsulttina ja digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Matkailualan osaamista tukevat Erannon matkailualan tutkinnot ja yritys, joka tuottaa opas- ja koulutuspalveluja.

Ensimmäisen uusitun printtilehden luvataan ilmestyvän maaliskuussa 2023 ja verkkosivuston jo alkuvuodesta.

– Haluamme painottaa vastuullista matkailua ja esitellä myös vähemmän tunnettuja mutta melko helposti saavutettavia helmiä. Samalla liputamme matkailualan vetovoiman puolesta Suomessa, kertoo Tanja Eranto Kempulssi Oy:n tiedotteessa.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti siirtyy Kempulssi Oy:lle Maaseutuyrittäjät MSY ry:ltä, joka on kustantanut ja tuottanut lehteä vuodesta 2004. Lehteä on kuitenkin julkaistu jo yli 80 vuotta. Se toimii paitsi kotimaan matkailun esittelijänä myös Suomen Matkailijayhdistys SMY ry:n jäsenlehtenä.

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje