Työ Terveys Turvallisuus (TTT-lehti) on suosittu ja arvostettu työhyvinvoinnin erikoisaikakauslehti. Lehden kustantaja on TTT Kustannus Oy, jonka emoyhtiö Kempulssi Oy kustantaa kahta muuta erikoislehteä, Kemia-lehteä ja Uusiouutisia.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi

REIPASTA JA AHKERAA MEDIAMYYJÄÄ 

Tehtäviisi kuuluu ilmoitusmyynti ja -markkinointi TTT-lehden painettuun versioon ja sähköisiin kanaviin. Työskentelet itsenäisenä yrittäjänä ja teet tiivistä yhteistyötä toimituksen ja asiakkaidemme kanssa.

Olet aktiivinen, aikaansaava, huolellinen ja palvelualtis. Olet kotonasi myyntityössä ja osaat toimia järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Voit olla jo ansioitunut myyjä tai alalle innokkaasti haluava – asenteesi merkitsee ikää ja kokemusta enemmän.

Voit työskennellä omassa kotitoimistossasi tai yrityksessäsi missä päin Suomea hyvänsä. Tarjoamme sinulle innostavan ja vastuullisen tehtäväkentän, motivoivan palkkausjärjestelmän ja laadukkaat kontaktirekisterit. Jos olet vasta ryhtymässä yrittäjäksi, autamme sinut alkuun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antavat
TTT Kustannuksen toimitusjohtaja Miikka Savolainen, puh. 040 753 6484, miikka.savolainen@tttlehti.fi,

ja Kempulssin toimitusjohtaja Leena Laitinen,
puh. 040 577 8850, leena.laitinen@kemia-lehti.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 11. lokakuuta mennessä Leena Laitiselle. Kerro meille taustastasi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi tehtävä kiinnostaa sinua.

TTT-lehden verkkosivut: www.tttlehti.fi

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje