Lyhyet

Tule TTT-lehden levikkimyyjäksi!

| Teksti: Sanna Alajoki

Työ Terveys Turvallisuus lehti etsii

LEVIKKIMYYJIÄ!

Työskentelet itsenäisenä tilausmyyjänä ja teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisen tiimimme kanssa.

Olet aktiivinen, aikaansaava, huolellinen ja palvelualtis. Olet kotonasi myyntityössä ja osaat toimia järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Voit olla kokenut myyjä tai myyntityöstä muuten kiinnostunut, esimerkiksi yrittäjä, opiskelija, välivuotta pitävä tai työelämään tauolta palaava. Asenteesi ja innostuksesi merkitsevät taustaa ja kokemusta enemmän.

Voit työskennellä omassa kotitoimistossasi tai yrityksessäsi missä päin Suomea hyvänsä. Tarjoamme sinulle innostavan ja vastuullisen tehtäväkentän sekä laadukkaat kontaktirekisterit.

Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, valintasi mukaan 15–35 tuntia viikossa. Palkkiosi perustuu provisioihin + bonuksiin. Ansiotasosi ratkaiset omalla ahkeruudellasi, ajankäytölläsi ja osaamisellasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat levikkipäällikkö Tytti Savolaiselta,
puh. 045 643 7001, tytti.savolainen@tttlehti.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 22. syyskuuta mennessä Tytti Savolaiselle. Kerro meille taustastasi ja osaamisestasi sekä siitä, miksi tehtävä kiinnostaa sinua.

 

Työ Terveys Turvallisuus (TTT-lehti)
on suosittu ja arvostettu työhyvinvoinnin erikoisaikakauslehti. Lehden kustantaja on TTT Kustannus Oy, joka on Kemia-lehteä ja Uusiouutisia kustantavan Kempulssi Oy:n tytäryhtiö.

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje