Työelämä

Millainen on hyvä pomo – entä millainen on huono?

| Teksti: Sanna Alajoki

Hyvä pomo on luotettava, kannustava, kuunteleva, vastuunsa kantava, välittävä, rinnalla kulkeva, valmentaa, ei pomota, auttaa työkavereita onnistumaan, uskaltaa myöntää virheensä…

Huono pomo ei ole kiinnostunut alaisensa työstä eikä arjesta. Jos johtajuus olisi kunnossa, Suomi olisi noussut aikoja sitten. Ei sovi arvostella, vaikka olisi kuinka huono.

Muun muassa näin vastasivat taannoiset messuvieraat pomokyselyyn TTT-lehden osastolla Helsingissä. Saman kyselyn toteutamme seuraavaksi Oulussa 2. marraskuuta Work goes happy -tapahtumassa.

Tervetuloa Oulun Technopolikseen TTT-lehden osastolle!

Jos et pääse Ouluun, kerro oma mielipiteesi TTT-lehden Facebook-sivulla. Arvomme kaikkien pomokyselyyn osallistuneiden sekä uusien FB-tykkääjien kesken Hotelli Haikon Kartano & Spa -lahjakortin (arvo 300 euroa)!

 

 

Kuva: Thinkstockphotos

Kommentit

  1. Tämän päivän esimiehet ovat ylikuormitettuja töiden suhteen ja johtajuus on myös hukassa. Vaikka käydään monet johtajuuskoulutukset se ei panosta henkilöjohtamiseen vaan talouden kehittämiseen ja osaamiseen. Pomot myös tarvitsevat tukea ylhäältä päin. Tosiasia on, että osaavia, jaksavia esimiehiä on entistä vähemmän.

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje