Työhyvinvointi

Työ Terveys Turvallisuus -lehden ilmaisjakelu on loppunut!

| Teksti: Merja Karjalainen

UusiKustantajaTTT-lehden uusi kustantaja vuoden 2015 alusta on Kempulssi Oy:n tytäryhtiö TTT Kustannus Oy. Työterveyslaitos toimii lehden ja sen uuden kustantajan yhteistyökumppanina. TTT-lehden ilmaisjakelu on loppunut.

TTT-lehteä ei vuoden 2015 alusta postiteta enää Työturvallisuuskeskuksen osoiterekisteriin kuuluvalle työsuojeluhenkilöstölle, vaan lehti on tilattava erikseen.

Työterveyslaitos ilmoitti toukokuussa 2014 yt-neuvottelujensa yhtenä tuloksena lopettavansa TTT-lehden julkaisemisen vuoden 2014 loppuun mennessä. Työterveyslaitoksen pääjohtajana heinäkuun 2015 loppuun ja TTT-lehden päätoimittajana vuoden 2014 loppuun saakka toiminut Harri Vainio perustelee TTT:stä luopumista näin:

– Työterveyslaitokseen kohdistuu täällä hetkellä suuria taloudellisia paineita valtion tuen leikkausten vuoksi. Siksi meillä ei ole enää mahdollisuutta julkaista lehteä osana omaa toimintaamme.

Työterveyslaitos toimii jatkossa uuden kustantajan yhteistyökumppanina. Vainion mukaan se tarkoittaa muun muassa sitä, että TTT-lehti julkaisee jatkossakin uutisia ja artikkeleita esimerkiksi Työterveyslaitoksen tutkimustuloksista.

– On tärkeää, että lehden tarjoama, alan asiantuntemukseen perustuva tieto edelleen leviää työpaikoille, Vainio sanoo.

Kempulssi Oy:n toimitusjohtaja ja Kemia-lehden päätoimittaja Leena Laitinen näkee 1971 perustetun TTT-lehden laadukkaana ja lukijoilleen tärkeänä: siksi se sopii erinomaisesti yrityksen lehtipalettiin. Kempulssi on riippumaton kustannusyhtiö, joka jo kustantaa ja julkaisee kahta ammattilehteä, Kemia-lehteä ja Uusiouutisia.

– Jatkamme suurella innolla hyvää työtä, jota lehden toimitus ja Työterveyslaitos ovat tehneet. Työhyvinvointi ja -turvallisuus ovat keskeisen tärkeitä työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, Laitinen toteaa.

TTT-lehden uusi päätoimittaja 1.1.2015 alkaen on lehden aikaisempi toimituspäällikkö Merja Karjalainen.

TTT Kustannus Oy:n toimitusjohtaja on Miikka Savolainen.

Katso tästä tilausohjeet.

Tilauksista lisätietoja:
tilaukset(at)tttlehti.fi
Puhelimitse: 03 4246 5370

Teksti: Merja Karjalainen, tekstiä muokattu 05.01.2015, 19.1.2015 ja 10.2.2015.

Muokkaukset 1.11.2015: TTT Kustannus Oy:n toimitusjohtaja ja Harri Vainion asema Työterveyslaitoksessa.

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje