Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut ensi vuoteen. Pandemiatilanteesta johtuen messut siirrettiin jo kerran alkuperäisestä ajankohdasta syyskuulta 2020 toukokuulle 2021. Messut toteutuvat näillä näkymin syyskuussa 2022.

– Tilanne näyttää koronapandemian osalta yhä siltä, että suurten messujen järjestäminen ei ole mahdollista vielä tämän kevään aikana. Olemme keskustelleet tapahtumien taustalla vaikuttavien eri alojen asiantuntijaryhmien kanssa, ja kaikki ovat olleet siirtopäätösten kannalla. Valoa on onneksi jo näkyvissä, joten tulevan syksyn tapahtumat tulemme toteuttamaan suunnitelmien mukaan, Tampereen Messut -konsernin toimitusjohtaja Hannu Vähätalo sanoo.

Messujen ohjelma pidetään ennallaan

Tapahtumien näyttelytoimikunnat ja EuroSafety-messujen toimeksiantaja Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry ovat olleet siirtopäätösten kannalla. Uuden aikataulun mukaisesti EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut järjestetään 13.–15.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messujen teemat ja sisällöt pyritään säilyttämään ennallaan.

– Tämän vuoden toukokuu on vielä liian aikainen ajankohta suurelle ja kansainväliselle messukokonaisuudelle, joten EuroSafety-messujen ja samaan aikaan järjestettävien Työhyvinvointi-, Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen siirtopäätös on vallitsevassa tilanteessa ainoa oikea ratkaisu. Nyt kohtaamme asiakkaidemme kanssa muilla tavoilla ja jäämme innolla odottamaan sitä, että saamme tavata messuilla jälleen syyskuussa 2022, kertoo puheenjohtaja Mari Taskinen Suomen Työturvallisuuden Liitto STYL ry:stä.

Work goes happy tuplatapahtumana

Maaliskuulle suunniteltu Work goes happy -tapahtuma järjestetään tautitilanteen takia webinaarina. Lipun ostaneet osallistuvat samalla lipulla myös Musiikkitalolle suunniteltuun live-tapahtumaan 21.9.2021. Molemmat tilaisuudet striimataan ja osallistujat saavat niistä tallenteen.

 

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje