Työhyvinvointi

Tervetuloa TTT-lehden uusituille verkkosivuille!

| Teksti: Sanna Alajoki

Uudistimme Työ Terveys Turvallisuus -lehden verkkosivut: toivottavasti löydät kaipaamasi tiedon entistä helpommin. Etusivulla on nyt huomattavasti enemmän artikkeleita, blogeja ja uutisia kuin aiemmin, ja aineistot on ryhmitelty uudella tavalla. Myös oikeustapaukset on nostettu omaksi kokonaisuudekseen, kun ne ennen olivat pelkästään muiden lyhyiden uutisten joukossa.

Olemme lisäksi ottaneet sivustolle aiemmin julkaistuja, pääosin painetun lehden ajattomia juttuja, joita ei ehkä ole ennen voinut lukea verkkosivuilta. Ne löytyvät kohdasta Arkiston aarteita.

Kaikkia verkkosivuilla julkaistuja artikkeleita, uutisia ja blogeja voi hakea oikeassa yläkulmassa olevan Etsi-ruudun kautta.

Nyt julkaistut verkkosivut olivat koekäytössä TTT-lehden lukijapanelisteilla, joille suurkiitos kommenteista ja ideoista! Niistä osaan palaamme vielä, eli kehittämistyö jatkuu.

Koekäyttö paljasti myös eroavaisuuksia verkkoselainten välillä. Sivusto näkyi joillakin mustapohjaisena, mikä ei ollut tarkoitus. Ongelma liittyi erityisesti Internet Explorer -selaimen joihinkin versioihin.

Jos mustapohjaisuus on yhä riesana tai jokin muu asia sivustolla on pielessä tai haluat antaa mitä tahansa palautetta, laita viesti toimitukseen verkkosivujen palautelomakkeella tai sähköpostitse: toimitus@tttlehti.fi

Tervetuloa TTT-lehden pariin – verkkosivuilla, printissä, Facebookissa tai Twitterissä!

Mitä mieltä? Kommentoi!

Täytä kaikki kentät. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje